ROKEM hmi

Print

Rokem HMI BV heeft een historie van meer dan 50 jaar en is in de laatse jaren uitgegroeid van een producent van het op klantspecificatie vervaardigen van producten tot een leverancier van totaaloplossingen voor alle fijnmechanische vraagstukken.

Rokem groeit waardoor zich nieuwe kansen aanbieden. De markt is constant in ontwikkeling. Vernieuwen en inspelen op ontwikkelingen is de kracht van Rokem. We investeren in groei, continuïteit en anticiperen met onze organisatie op ontwikkelingen in de markt. Door de ontwikkelingen binnen onze organisatie kunnen we de engineering en sub-assemblage verzorgen.

Om een partner voor u te blijven nu en in de toekomst investeren wij niet alleen in machines, maar ook in mensen. De inzet van goed opgeleide en gemotiveerde mensen en een modern machinepark vormen een onontbeerlijke combinatie die garant staat voor een goed eindproduct. Rokem HMI BV zorgt voor interne opleidingsfaciliteiten waardoor medewerkers in de gelegenheid worden gesteld zich permanent bij te scholen.