Over DPT

Dutch Precision Technology (DPT)

Dé vereniging in Nederland op het gebied van precisieverspaning. De bedrijven die bij Dutch Precision Technology zijn aangesloten, staan garant voor expertise, kwaliteit, flexibiliteit en effectieve samenwerking tegen marktconforme prijsstelling.
Met de aangesloten bedrijven heeft Dutch Precision Technology (DPT) de topspecialisten beschikbaar voor alle mogelijke vormen van precisiebewerking, in combinatie met de mogelijkheid onderdelen te assembleren tot samenstellingen en/of complete systemen of producten.

Markten
Alle lidbedrijven zijn betrouwbare hoofdleveranciers (main supplier) of onderdelenleverancier (part supplier) aan ondernemingen in specifieke markten en industrieën zoals defensie, halfgeleiders, medische apparaten, lucht- en ruimtevaart et cetera.

Flexibiliteit
De lidbedrijven bieden flexibiliteit in levering, seriegrootte, type materialen en een effectieve samenwerking tijdens de ontwerpfase van een product of onderdeel. Dit resulteert in een reële verhouding tussen prijs en (totale) kwaliteit. De leden van DPT leveren aan ondernemingen met complexe, logistieke systemen, waaronder just-in-time.

Specialisten
Elk bedrijf heeft een eigen specialisme, gebaseerd op een jarenlange ervaring. Hiermee is een brede kennis van de bewerkingsprocessen van onderdelen, materialen en de assemblage van producten gegarandeerd.
De bedrijven die zijn aangesloten bij Dutch Precision Technology kunnen aan de meest extreme eisen tegemoet komen en de meest uiteenlopende materialen te leveren. Daarmee zijn zij in staat een effectieve bijdrage te leveren aan uw capaciteit om te innoveren. Vanaf de start van de ontwerpfase kunnen zij met u meedenken en adviseren. U weet dat meer dan 90 procent van de productkosten wordt bepaald tijdens de ontwerp- en specificatie fase van een product. Samenwerken met de specialisten van DPT betekent vernieuwen tegen zo laag mogelijke kosten. Kortom: Samenwerken met de leveranciers van perfectie in precisie loont!