GML Instruments Hardenberg

gml-2

GML-Instruments: Precisie tot in het detail

Welkom op de pagina van GML-Instruments uit Hardenberg. GML-Instruments is producent van fijnmechanische instrumenten, gereedschappen en onderdelen. Onze klantenbestand bestaan uit binnen- en buitenland en zijn in diverse sectoren actief.

Met gemotiveerde en hoog gekwalificeerde vakmensen voorzien wij onze klanten van producten van zeer hoge precisie en kwaliteit. Deze vakmensen hebben de beschikking over een modern en hoogst nauwkeurig machinepark waaronder een aantal hoogwaardige CNC-machines. Wij zijn gespecialiseerd in zeer klein draai-, frees-, vonk-, boor-, slijp- en montagewerk. Ook kunnen wij u helpen met de engineering van uw producten, waaronder prototyping. Indien noodzakelijk voorzien we uw producten ook van lasergravering.

Historie
GML-Instruments is ontstaan uit V.O.F. GML Gereedschapmakerij Lamberink. GML Gereedschapmakerij Lamberink is in 1980 opgericht door de heer Lamberink. Op 1 december 1998 hebben wij, Albert Krikken en Hans Plaggenmars, als toenmalige werknemers het bedrijf overgenomen.

Na een aantal jaren zijn we een andere koers gaan varen en zijn we meer een instrumentmakerij geworden. In 2005 hebben we de naam gewijzigd in GML-Instruments B.V.