Mevo Precision Technology

mevo

Bent u op zoek naar partnership, topkwaliteit, concurrerende prijzen, snelheid en flexibiliteit? Mevo excelleert op elk gebied.

Mevo Precision Technology is gespecialiseerd in het produceren van fijnmechanische onderdelen en samengestelde producten voor de high-techindustrie. De technisch hoogwaardige onderdelen die Mevo maakt worden gebruikt in onder andere meet- en regelinstrumenten, optische instrumenten, speciale machinebouw, automobielindustrie en de medische branche. De meeste onderdelen die Mevo produceert zijn van roestvaststaal. Verder wordt er gewerkt met aluminium, brons, messing, titaan, hastelloy en monel.

Mevo is van oorsprong een metaalbewerkingsbedrijf gespecialiseerd in de produktie van fijnmechanische producten. Door de jaren heen evolueerde het producten- en diensten pakket echter mee met de wensen van de opdrachtgevers. Mevo kan meer dan alleen draaien, frezen, slijpen, honen, leppen, lassen en polijsten. Mevo creëert meerwaarde door oplossingsgericht mee te denken met haar opdrachtgevers. Assemblage activiteiten komen steeds vaker voor. Dit wordt zowel in Ruurlo als in Trenĉin uitgevoerd.