Precisiemetaal Warnier

warnier

Wij zijn een klein modern bedrijf in IJlst (Friesland) met een gedreven team van vakmensen met liefde voor de metaal en het verspaningsvak.

Ons bedrijf (route) bestaat al ruim 25 jaar, eerst onder de naam Ferkov. In 1997 werd het overgenomen door dhr. en mw. Warnier die het verder uitgebouwd hebben. In januari 2006 volgde een overname door de huidige eigenaar: Hilbrand Pierik.

Vanaf 2006 is er ieder jaar flink geïnvesteerd. Het machinepark is vernieuwd en uitgebreid, de efficiëntie en bewerkingsmogelijkheden zijn vergroot. Automatisering in de draaierij is doorgevoerd en onlangs is een 5-assig bewerkingscentrum van Mazak aangeschaft. Inmiddels hebben we ook een nieuw 3D tekenprogramma met werkstations naast de machines. Zo kunnen we snel en efficiënt programmeren. Kortom; wij werken met een up-to-date machinepark om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in precisiewerk; onderdelen met nauwkeurige maattoleranties, tot op 0.005 mm nauwkeurig.

We maken klantspecifieke onderdelen, prototypes, enkelstuks en kleine tot middelgrote series, in diverse metalen en kunststoffen. Daarnaast maken we matrijzen. Wij leveren kwaliteit, zijn flexibel en hanteren korte levertijden. We zorgen ervoor dat uw product goed, snel en efficiënt gemaakt wordt.