TB Precision Parts

Drukwerk

Ons bedrijf

TB Precision Parts heeft een passie voor perfectie. Wij zijn een jong, fris en talentvol bedrijf in de fijnmechanische industrie. Vol hartstocht en enthousiasme zijn we ons bedrijf twee jaar geleden gestart. Groentjes zijn we echter allerminst; ons team van medewerkers kan leunen op een schat aan ervaring en expertise in de wereld van de fijnmechanica en is vertrouwd met een grote diversiteit aan productietechnieken.

Al onze medewerkers beschikken over de gevraagde technische vaardigheden en gecertificeerde kennis binnen deze branche. Daarnaast maken we gebruik van een nauwkeurig opgebouwd netwerk van met zorg geselecteerde bedrijven en specialisten.

Onze producten

TB Precision Parts richt zich met name op de productie van prototypes, orders van kleine en middelgrote series met een repeterend karakter. Wij garanderen flexibiliteit, een hoog kwaliteitsniveau en een consistente productie. De structurele focus ligt op korte levertijden, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van ons product. Wat betekent dat? Geen lange doorlooptijden, maar een spoedstraat waarmee wij ons onderscheiden van alternatieve bedrijven.

Onze diensten

U kunt bij ons onder meer terecht voor de volgende diensten: CAM-programmering, CNC-frezen, CNC-draaien, 3D-meten, draadvonken, zinkvonken, slijpen, polijsten en sub-assembly. Vakmensen zijn dagelijks voor u aan het werk in ons hightech machinepark.

Vanaf de eerste offerte tot aan de uiteindelijke aflevering van het gewenste product: we zorgen ervoor dat de status van uw orders voor u op ieder willekeurig moment eenvoudig traceerbaar is.