Larsen Premium Precision Parts en Buhl fijnmetaalbewerking gefuseerd

Per 1 januari 2017 zijn Larsen Premium Precision Parts en Buhl Fijnmetaalbewerking gefuseerd.

‘Larsen Premium Precision Parts’ uit Zeewolde is leverancier van technologisch vooraanstaand draai- en freeswerk binnen de complexe apparatenbouw, tandtechniek, semiconductor industrie en medische industrie. Als specialist in fijnmechanische onderdelen is Larsen in kennis en techniek volledig toegerust op maatwerktoepassingen in RVS, aluminium, kunststof en exotische materialen.

‘Buhl Fijnmetaalbewerking’ uit Hilversum is producent en toeleverancier van hoogwaardige precisieonderdelen en sub-samenstellingen van kleine en middelgrote series en is specialist in het verwerken van aluminium, RVS en kunststoffen die worden afgezet binnen diverse bedrijfstakken zoals de lucht- en ruimtevaart en meet- en regeltechniek.

Door het samengaan van Larsen en Buhl worden de sterke punten van beide bedrijven uitgebouwd, waardoor ze verder kunnen groeien en de klanten nóg meer mogelijkheden geboden worden.

Larsen en Buhl ontzorgt haar klanten door:
– Innovatieve precisieonderdelen en samenstellingen
– Reversed engineering
– Geautomatiseerde productie
– Brede productietechnologie voor uw totaaloplossing
– Ervaring in diverse sectoren van ruimtevaart tot aan de medische industrie.

Voorlopig zal Buhl nog even gevestigd blijven in Hilversum. Vóór 1 juli 2017 zal de verhuizing gaan plaats vinden naar de Ambachtsweg 36 te Zeewolde.

Nieuws & Agenda

Reageren is niet mogelijk